Geneesmiddelendistributie e-mail www toelichting
Apotheekzorg, Mosadex groep contactgegevens Landelijk werkende zorgapotheek voor de directe levering van genees- en hulpmiddelen die om reden van hun samenstelling of zorgprofiel gedistribueerd moeten worden met extra zorg en aandacht.
ATC-212, Baxter bv, Kobaltweg 49, 3542 CE Utrecht, 030-24 88 911   Verkoopt distributierobots van verschillende fabrikaten (FDS, ATC-212 en Consis). Zie ook Rapport IGZ (2002) op toepassing van ATC
BAP, bedside assortment picking intramuraal@brocacef.nl BAP proces van geneesmiddelendistributie in een ziekenhuis van de apotheek tot aan de patient. Zie ook artikel het PW.
Brocacef Zorglogistiek intramuraal@brocacef.nl concepten als fijndistributie, outsourcing en BROKIS
GDS-normen, KNMP-WSO richtlijn richtlijnen@knmp.nl Zorg voor patienten met geneesmiddelen in een geindividualiseerde distributievorm (12-9-2013).
HD MEDI bv, voorheen Dijkstra Verenigde info@hdmedi.eu distributieoplossingen en verpakkingsmachines
Pharmacy Logistics, Liesbosch 14E, Nieuwegein, tel 030-6000 322 info@pharmacy-logistics.nl Gespecialiseerd in het vervoer en overslag van farmaceutische produkten onder strikte condities.
ServiLocker, AutoPharma info@autopharma.nl Een zelfbedieningskast geneesmiddelen op een veilige wijze door de klant zelf, na ontvangst van een elektronisch afhaalbericht, kunnen worden afgehaald.
ServiMed, AutoPharma info@autopharma.nl Een geautomatiseerd opslag- en uitgiftesysteem voor geneesmiddelenverpakkingen. Door verregaande automatisering is het systeem in staat om de apotheeklogistiek te controleren en te beheren.
Toedieningsregistratie, BE-TRACE, Beldico, tel 026-3210210 info@beldico.nl Distributors. Every drug moved is automatically monitored.
Tosho GDS, AutoMedic bv, Veldhoven, tel 040-258 29 33 info@automedic.nl De Japanse firma Tosho is pionier en wereldwijde marktleider op het gebied van de GDS-machines. Heeft naast GDS ook systemen ter verhoging van de logistieke efficientie.
Uitbesteden - GDS apotheken e-mail www toelichting
Central Filling-norm, KNMP info@knmp.nl Norm voor apotheken die werken volgens het Cetral Filling concept. Aanvullend op de Nederlandse Apotheeknorm (NAN), de Ziekenhuisapotheekstandaard (ZAS) en de GMP-z normen.
GDS-norm, KNMP info@knmp.nl Norm voor apotheken die werken met Geautomatiseerde Distributiesystemen. Aanvullend op de Nederlandse Apotheeknorm (NAN), de Ziekenhuisapotheekstandaard (ZAS) en de GMP-z normen.
Apotheek Zorgvuldig, Central Filling, tel 038-4604777 info@apotheekzorgvuldig.nl Gedeeltelijk uitbesteden van de receptafhandeling door Central Filling. Pakken, plakken en verpakken op een externe locatie. PluriPack is vooral geschikt voor herhaalreceptuur.
Apotheek Voorzorg, geneesmiddelen in weekrollen, tel 076 - 515 65 05 info@apotheekvoorzorg.nl Gespecialiseerd in het geautomatiseerd op maat verpakken van geneesmiddelen voor patienten in een voor de gebruiker gepersonaliseerde Medicatierol.
CvSF, Nij Smellinghe contact Ziekenhuisapotheek Nij Smellinghe distribueert al meer dan tien jaar dagelijks in zakjes verpakte medicatie via twee geavanceerde (Hyupshin) robots.
HealthPack B.V., geneesmiddelen in weekrollen, tel 076 - 515 65 05 info@HealthPack.nl Gedeeltelijk uitbesteden van de receptafhandeling door voorverpakking van medicijndosering in weekrollen. Gemak voor de patient, deze kan langer zelfstandig blijven.
PluriPack, Central Filling, tel 072-576 03 00 info@pluripharm.nl Gedeeltelijk uitbesteden van de receptafhandeling door Central Filling. Pakken, plakken en verpakken op een externe locatie. Vooral geschikt voor herhaalreceptuur.
SPITS, Alliance Healthcare contact Verpakt geneesmiddelen voor clienten, per innamemoment; zowel voor clienten in instellingen als voor clienten die zelfstandig wonen.
Systemfarma, geneesmiddelen in weekrollen, tel 0184-49 38 38 info@systemfarma.nl Verpakt geneesmiddelen voor clienten, per innamemoment; zowel voor clienten in instellingen als voor clienten die zelfstandig wonen.
Verpakapotheek, dag, week en boxen, tel 088–543 0543 info@verpakapotheek.nl Biedt een totaaloplossing voor de dagelijkse voorziening van medicatie aan individuele patiënten en cliënten. Met onder andere dagmedicatie.op.naam, weekmedicatie.op.naam en complete medicatieboxen.