Ziekenhuizen e-mail www  
HSMR, Hospital Standardised Mortality Rate   Gebaseerd op 50 diagnosegroepen die landelijk 80% van de ziekenhuissterfte veroorzaken. Zie ook document IGZ en Wikipedia.
Isala, te Zwolle, 038-424 2000 contact Isala, met ziekenhuislocaties Sophia en Weezenlanden.
Isala, klinisch EVS, artsen   Introductie in het gebruik van het klinisch EVS van de Isala. Een module van het EriDanos ZIS-EPD
Isala, klinisch EVS, de medicatieopdracht   Uitleg over het maken van een medicatieopdracht in het klinisch EVS van de Isala. Een module van het EriDanos ZIS-EPD
Isala , instructie klinisch EVS, CCU   Afspraken en aanwijzingen voor het juiste gebruik van het klinisch EVS op de CCU. EriDanos het ZIS-EPD van de Isala.
Isala , klinisch EVS, verpleegkundigen   Aandachtspunten voor verpleegkundigen bij het gebruik van het klinisch EVS van de Isala. Een module van het EriDanos ZIS-EPD.
Isala , poliklinisch EVS   Introductie in het gebruik van het poliklinisch EVS van de Isala. Een module van het EriDanos ZIS-EPD.
Isala , medicatieoverzicht bij bezoek, opname en ontslag   Instructie voor het maken en actualiseren van een medicatieoverzicht in EriDanos het ZIS-EPD van de Isala.
Kwaliteit van de gezondheidszorg, Zorginstituut Nederland contact Het Kwaliteitsinstituut (CVZ) richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg in Nederland. CVZ heet vanaf 1 april 2014 Zorginstituut Nederland.