>
Apotheek Informatie Systemen - AIS e-mail www
Chipsoft, HiX   ChipSoft introduceerde in 2017 een apotheek informatiesysteem en was daarmee een nieuwe toetreder voor de politheken en de openbare farmaciemarkt. Het bedrijf was tot dan gericht op de zorgautomatisering van ziekenhuizen.
CMG Poli-Apotheek, CompuGroup Medical Nederland   Systeem voor de inrichting van een poliklinische apotheek van een ziekenhuis. Voorheen Microbais.
CMG Apotheek, CompuGroup Medical Nederland   Een modern op webtechnologie gebaseerd, onder Windows werkend, informatiesysteem voor de apotheek. Een ontwikkeling voortkomend uit MIRA.
Promedico ICT info@promedico.nl Ontwikkelt medio 2016 een cloud gebaseerd farmaceutisch zorginformatiesysteem en is daarmee een nieuwe toetreder op de farmaciemarkt. Is tot dan vooral gericht op de (apotheekhoudende) huisartsen.
Pharmacom, Pharmapartners info@pharmapartners.nl Software voor openbare apotheken.
ViPharma, HI-Systems   Elektronisch voorschrijven en toedienregistratie geintegreerd in het AIS voor zorginstellingen. Sinds september 2016 onderdeel van HI-Systems.
Ziekenhuisapotheek Informatie Systemen - ZAIS e-mail www  
Centrasys, Nexus NL   NEXUS Nederland heeft per 1 september 2021 de Centrasys en Care Solutions productlijnen overgenemen van de Dedalus Groep.
Chipsoft   ChipSoft biedt met het HiX platform (voorheen CS-EZIS) aan zorginstellingen een totaalpakket van producten en diensten.
Nexus/Medicatie, Nexus NL   Een closed-loop productlijn als integraal onderdeel van de EPD-suite van Nexus. Ingericht voor alle medicatie- en apothekersprocessen
Pharma Systeem, nn     Gelre ziekenhuizen is/was de enige gebruiker. In 2015 zijn de bedrijfsactiviteiten van Ross Health beeindigd.
Theriak, nn    In 2012 is CIS Healthcare gestopt met Theriak. Dit systeem is/was geimplementeerd in Tilburg en Nieuwegein. Eerder was ook onderdeel van het EPD van McKesson.
Zamicom, HI-Systems   Ziekenhuisapotheek automatisering van HI-Systems.
Leveranciers e-mail www  
Chipsoft   ChipSoft biedt met HiX voor de openbare farmacie, politheken en zorginstellingen een totaalpakket van producten en diensten.
CMG, CompuGroup Medical Nederland, voorheen Euroned   CMG Apotheek (voorheen MIRA) is een state of the art softwarepakket dat het werk van de apotheker ondersteunt. Het produkt CMG Aposys werd tot 1 januari 2018 ondersteund.
HI-Systems   Software-oplossingen voor de gezondheidszorg Zamicom en Klinicom
Nexus   Software-oplossingen voor de gezondheidszorg, Centrasys en PROAZ
PharmaPartners info@pharmapartners.nl ICT-concepten met hoge toegevoegde waarde voor zorgverleners en regionale ondersteuningstructuren.